Werken & leren bij Fuhler Wegenbouw

Grijp je kans

Werken bij Fuhler Wegenbouw

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de wegenbouw? Bij Fuhler Wegenbouw krijgen de juiste kandidaten uitstekende kansen en de mogelijkheid om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bij Fuhler Wegenbouw krijg je de kans om te kijken welke richting het best bij je past en jezelf hierin te ontwikkelen.

Diploma halen terwijl je lekker buiten werkt!

Leerbedrijf

Hier kun je een vakopleiding volgen in de Grond-, Weg-, en Waterbouw sector (infra).

Denk hierbij aan:

– vakman GWW (niveau 1 t/m 3);

– straatmaker (niveau 1 t/m 3);

– middenkaderfunctionaris (niveau 4).

Onder leiding van een ervaren vakman leer je 4 dagen per week de fijne kneepjes van het vak en ga je 1 dag per week via InfraVak naar een ROC bij jou in de buurt waar je werkt aan de theorie. Je neemt in ons bedrijf een volwaardige plaats in en ontvangt salaris over de gewerkte dagen. Werken bij het familiebedrijf middels een leerwerk-traject doe je samen met een leermeester. Je gaat niet alleen naar school om te leren, maar ook om te toetsen of dat wat je in de praktijk hebt uitgevoerd goed is uitgevoerd… Je wordt als volwaardig medewerker in het team opgenomen, met kans op een vaste baan in de bouw!

Stages en afstudeertrajecten

Stageplekken (MBO / HBO)

Wat verwachten wij van jou als stagiair(e)?

Een goede inzet, waarbij de bereidheid om te leren zal bijdragen aan een waardevolle en succesvolle stage, niet alleen voor het bedrijf, maar zeker ook voor jou!

Wat zijn de werkzaamheden?

Alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling. Voor de afdeling calculatie en werkvoorbereiding betreft dit onder meer het assisteren bij het uittrekken van hoeveelheden, het aanvragen van offertes en het in Autocad uittekenen van werktekeningen en details. Voor de afdeling uitvoering betreft dit onder meer het meelopen met, en assisteren van de uitvoerder voor de aansturing van de mensen op de projecten, de controle op werktekeningen, hoeveelheden, maatvoering en toe te passen materialen.

Geinteresseerd?

Geef duidelijk aan of je interesse uitgaat naar een stageplek of een bepaalde functie en stuur dit samen met je CV naar genoemd mailadres. We kijken dan samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn. In het kader van de privacywet mogen wij de sollicitaties standaard 4 weken bewaren, maar indien je in je bericht ons toestemming geeft mogen wij de sollicitatie een jaar bewaren. Ontstaat er in die periode een passende vacature, dan nemen we jouw sollicitatie mee in de procedure.