Nieuws

Blijf op de hoogte!

Fuhler Instagram

Jans Bergsma, in dienst bij Fuhler Wegenbouw vanaf 1999 en dus net zijn 25-jarig jubileum niet gehaald maar wél zijn welverdiende pensioen! Vakman in hart en nieren, nette werker, we zullen hem missen. Deze maand zullen we hem nog even in het zonnetje zetten tijdens ons personeelsfeest met de andere jubilarissen. Jans, bedankt en geniet van je welverdiende pensioen!

#pensioen #fuhlerwegenbouw

Onze assistent uitvoerder is druk aan het werk op zijn buitenkantoor, z’n collega’s zijn zo vriendelijk geweest om een paar stoelen voor hem te maken! Zo zie je maar weer, circulariteit en creativiteit zit in onze genen😉

𝐖𝐢𝐣 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐟𝐢𝐣𝐧𝐞 𝐩𝐚𝐚𝐬𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧!🐣

#pasen #fuhlerwegenbouw

𝐎𝐩𝐠𝐞𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐝

Afgelopen week is fase 3 van de Churchilllaan/weth. Rooslaan opgeleverd. De afgelopen jaren hebben wij de terreininrichting rondom het asfalt vernieuwd.

Het resultaat mag er zeker zijn!

#fuhlerwegenbouw #coevorden

Ben jij op zoek naar een studie in de Infra – Grond-, weg- en waterbouw? Onze vrienden van @deltion_infra houden op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2022 een open dag! Tijdens de Open Dagen kan je live kennis maken met bedrijven, studenten en leraren van de opleidingen Infra GWW.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de Open Dagen via de link in de bio! *Selecteer dan de opleiding Middenkaderfunctionaris infra in het interessegebied Techniek en Gebouwde Omgeving.

#opendag #opleiding #studie #gww #infra #deltion #fuhlerwegenbouw