Nieuws

Blijf op de hoogte!

Fuhler Instagram

'๐ƒ๐ž ๐›๐ž๐ฅ๐š๐›๐›๐ž๐ซ๐๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฐ๐ž๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐„๐ฆ๐ฆ๐ž๐ง?'

Wellicht heeft u al een artikel gelezen over ons project in Klazienaveen-Noord. In opdracht van de Gemeente Emmen zijn wij bezig met een voor Nederlandse begrippen nieuwe grondverbeteringstechniek.

Het Scholtenskanaal Oostzijde is voor de Gemeente Emmen al vele jaren een zorgenkindje. Door slappe grondlagen en een variรซrende grondwaterspiegel is de staat van de weg de laatste jaren nog verder verslechterd.

De traditionele manier om deze problematiek te verhelpen is de slappe grondlagen te vervangen door zand. In Klazienaveen-Noord passen wij grindkernen toe.

De voordelen van deze methode zijn onder andere:

– geen grote verplaatsing van grond;
– kortere uitvoeringsperiode;
– aanzienlijke reductie in CO2-uitstoot;
– hergebruik van plaatselijk gewonnen materialen;
– behoud van bomen langs de weg;
– kostenbesparing ten opzichte van de traditionele variant.

Bent u geรฏnteresseerd neem dan contact met ons op!

#fuhlerwegenbouw #innovatie #grindkernen #grondverbetering #wegenbouw

"We zijn blij dat er gewerkt wordt."

De afgelopen weken hebben we in Meppen hard gewerkt, om deze week het asfalt aan te kunnen brengen op de Mepperstraat. Met 3 asfaltmachines zijn de fietsstroken en rijstrook โ€˜warm-in-warmโ€™ aangebracht. Dit zorgt voor een kwalitatief goede aansluiting van het rode op het zwarte asfalt. Met mooie beelden van de uitvoering tot gevolg!

We hebben van de bewoners al een aantal enthousiaste reacties ontvangen op de transformatie van het straatbeeld en zij kunnen niet wachten op het eindresultaat. Gedurende de uitvoeringsperiode houden wij hen met nieuwsbrieven op de hoogte van de aankomende werkzaamheden, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan.

Benieuwd wat wij nog meer doen? Kijk op www.fuhler.nl voor meer informatie.

#fuhlerwegenbouw #asfalt #meppen