Wij zijn Fuhler

Missie & Visie

Onze Missie

Onze missie is het aannemen, uitvoeren en met positief resultaat zowel kwalitatief als financieel, afsluiten van (infra)projecten in goede harmonie met de opdrachtgever.

Visie & Kernwaarden

 • Lange termijn continuïteit Fuhler
  Als familiebedrijf kijk je altijd verder dan de horizon. We willen het bedrijf voort kunnen zetten naar de volgende generaties met een goed functionerende up-to-date bedrijfsvoering en klaar voor de nieuwe duurzame toekomst.
 • Flexibiliteit
  We vinden het belangrijk om snel te reageren op vragen vanuit de opdrachtgevers. Spoedeisende zaken vergen een snelle reactie en een mentaliteit van dag en nacht klaar willen staan. Ook veranderingen in processen en wensen lossen we tijdig op.

 • Leveren van kwaliteit
  Goede kwaliteit van het geleverde werk staat bij ons voorop. De kwaliteit van het werk is ons visitekaartje en geeft het bedrijf bestaansrecht.
 • Optimaliseren bedrijfs- en product processen
  We kijken continu naar ontwikkelingen in de markt met betrekking tot optimalisatie van de bedrijfsprocessen en uitvoeringswijzen. Digitalisering en verduurzaming krijgen momenteel volop onze aandacht. Zo is ons bedrijfspand in Emmen van het gas af en heeft het de A++ energielabel. Elk nieuw aan te schaffen gereedschap en materieelstuk willen we qua duurzaamheid op een hoger niveau hebben dan het te vervangen object. Batterijen gaan een steeds belangrijker deel van de aandrijvingssystemen van ons materieel vormen en wellicht dat ook waterstof in die transitie een rol gaat spelen.  Ook zijn we bezig met de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van de werkprocessen. Zo kan onze ontwerper 2D tekeningen omzetten in 3D, waardoor onze rupskraanmachinist met GPS kan worden ondersteund.

 • Goede binding met stakeholders
  Een project kan pas als goedlopend worden beschouwd als de omgeving tevreden is met de uitvoeringswijze. Dit betekent veel en goed communiceren met alle betrokken stakeholders. Doen wat je beloofd is hierbij van cruciaal belang.
 • Duurzaamheid onderdeel bedrijfsvoering
  Van de duurzaamheid onderdelen People-Planet-Profit, hebben we in item 4 al iets verteld over verduurzaming van het materieel om te komen tot een schonere planeet. Maar ook optimaliseren van arbeidsprocessen heeft onze volle aandacht, zodat het personeel probleemloos de pensioengerechtigde leeftijd kan behalen. Machinaal bestraten en uitrusting van machines met de nieuwste technische hulpmiddelen, zodat voor grondwerkers en straatmakers zware fysieke arbeid beperkt wordt, zorgt voor deze doelstelling.
  Wat betreft de Profit van duurzaamheid; wat is er nu mooier dan autorijden op zonne-energie?
 • Aandacht voor de werkomgeving; veilig en gezond gedrag
  In het vorige item hebben we al de verbeterde werkomgeving met betrekking tot duurzame inzetbaarheid benoemd. Veiligheid van de werkplek is uiteraard van minstens even groot belang. Daarom onderzoeken wij de toetreding op de veiligheidsladder. Hierbij is de bewustwording van het uitvoerend personeel en de leidinggevenden van de risico’s die we lopen, van groot belang. Ook hier gaat onze aandacht nu vol naar uit.